Ælle, bælle, æble mig fortælle - æble på kryds og tværs

I Siii aromavand med æblesmag, benyttes aroma fra naturlige æbler - der giver en let, frisk og naturlig æblesmag.

 

Æblet er som frugt, en af de mest udbredte frugter og der findes et hav af sorter i mange farver og størrelser. Symbolsk har det altid haft en stærk betydning - (ikke kun i bibelsk forstand). I dag bruges det som symbol eller logo ift et af verdens største brands - og skriver man "Apple" i Googles søgefelt, skal man da også igennem mere end et par sider før der er søgemaskine-reultater, der omhandler selve frugten.

In your face!


Menneskesønnen (på fransk: Le fils de l'homme) er et maleri fra 1946 af den belgiske surrealistiske maler René Magritte. Det er måske hans mest kendte kunstværk. Spøjst som det ser ud, tages det særdeles seriøst og anerkendes som et pragteksemplar på den surrealistiske malekunst.

Magritte malede det som et selvportræt. Maleriet består af en mand i en overfrakke og en bowlerhat, der står foran en lav mur, ud over hvilken er havet og en overskyet himmel. Midt i mandens ansigt er stort svævende grønt æble. Man kan dog lige ane mandens øjne der titter frem opover. En anden subtil detalje er, at mandens venstre arm ser ud til at bøje bagud ved albuen. Der er gennem tiden lavet utallige komiske versioner af værket - apropos "Apple" se denne.

Spatel og kagecreme

Nastasya Chernogrivova er en russisk kvinde, der simpelthen maler med kager - eller rettere, hendes "værker" er kager. Ved at kombinere hendes lækre ingredienser med verdensberømte kunstværker, skaber  hun kageværker med malerier af berømte malere som Degas, Monet, Klimt og Van Gogh.

Hun har såmænd også begået et sandt kageværk af netop Magrittes Menneskesønnen - nyd synet af alle hendes smykke kageværker her.

Måske du bliver inspireret til selv at fatte spatel og kagecreme - og kreere dit helt eget Menneskesønnen kageværk - som så pasende kan nydes med en flaske afkølet Siii...den med æble selvfølgelig!